IBM oktatási szolgáltatások

 

A Barré Technologies Zrt. 2021 szeptemberében  IBM oktatópartneri distribútort váltott. Szakképzett tréner kollégáink tantermi- és online oktatások keretében továbbra is hivatalos IBM tananyagok és IBM laborgyakorlatok felhasználásával tartanak kurzusokat. A Barré Technologies Zrt. által meghirdetett tanfolyamok időpontjáról és árszabásáról bővebben aktuális híreink között olvashat.

Jelentkezés                                                                                      

A tanfolyamok a jelentkezések függvényében csak a minimális tanulói létszám elérése esetén kerülnek megrendezésre. A minimálisan elvárt tanulói létszám az oktatás típusától függően változhat jellemzően 4-5 fő, de maximum 16fő. A laborgyakorlatokat is tartalmazó tanfolyamok megkezdése előtt 7 vagy kevesebb nappal történő jelentkezés esetén az IBM késedelmes jelentkezési díjat számíthat fel melynek mértéke 250EUR/fő. A tanfolyami jelentkezés az info@barre.hu címen a következő adatok megadásával történik:

 • IBM tanfolyam kódja
 • Jelentkező neve
 • Cégnév, melynek képviseletében a tanuló jelentkezik
 • E-mail cím

Kedvezmények

A tanfolyamok listaárából az IBM hivatalos üzleti partnerei, dolgozói és az elismert IBM felhasználói csoportok kedvezményre jogosultak.

 1. IBM hivatalos üzleti partnerek kedvezményei
  1. 10% kedvezmény a listaárakból IBM Partner World Member szintű partnereknek
  2. 20% kedvezmény a listaárakból IBM Partner World Silver és Gold szintű partnereknek
  3. 30% kedvezmény a listaárakból IBM Partner World Platimum szintű partnereknek
 2. IBM munkavállalóira vonatkozó kedvezmények

20 % kedvezmény jár a listaárakból az IBM dolgozói számára. Az ő jelentkezésük esetén a fenti adatokon felül még az alábbiak megadására is szükség van:

 • a dolgozó menedzserének neve és e-mail címe
 • fizetési mód: hitelkártya, APU/ számla
 1. IBM hivatalos felhasználói csoportjaira vonatkozó kedvezmények

10 % kedvezmény jár a listaárakból az IBM hivatalos felhasználói csoportjai résztvevőinek számára.

Tanfolyami részvétel lemondása

A laborgyakorlatokat tartalmazó tanfolyamok kései lemondása késedelmi díj kiszabását vonja maga után az alábbiak szerint:

 1. A tanfolyam kezdési dátuma előtt 15 vagy több nappal történő lemondás esetén az IBM 250EUR lemondási díjat számít fel jelentkezőnként.
 2. A tanfolyam kezdési dátuma előtt 15 napon belül történő lemondás esetén az IBM a teljes tanfolyami laborhasználat díját felszámítja jelentkezőnként.