Rólunk

A Barré Technologies Kft egy nagyvállalati megoldásokra szakosodott szoftverfejlesztő és outsourcing vállalat, mely elsősorban szatellit Android rendszerekkel és vállalati tartalomkezeléssel foglalkozik.

Technológiai cég révén projektjeinket abban a reményben végezzük, hogy ügyfeleink a későbbi support tevékenység és az esetleges továbbfejlesztések elvégzésével is minket tüntetnek ki. Ezért számunkra is nagyon fontos, hogy az elkészült produktum minden főbb szempontból (skálázhatóság, bővíthetőség) fenntartható legyen.

Nem csupán fejlesztünk, hanem a lehető legkorszerűbb termékeket felhasználva megoldásokat szállítunk. Ebben nagy segítségünkre van az évtizedes, nagyvállalatoknál szerzett iparági (pénzügyi, közüzemi szolgáltató, gyártás és államigazgatás) és funkcionális (fizikai iratkezelés, számlajóváhagyás, építőipari projekt kontrolling, purchase order jóváhagyás, billing, sales force automation) tapasztalat.

Megoldásainknak jelentős részét olyan termékek integrálásával állítjuk elő, melyek piacvezetők a maguk területén. Hívei vagyunk az Open Source termékeknek, ugyanakkor bizonyos zárt környezetekben fizetős termékeket alkalmazunk. Olyan kollégákkal dolgozunk, akik az általunk támogatott technológiák (IBM FileNet, Alfresco, Activiti, Liferay, Pentaho, JBoss) valemelyikében egyedülálló tudással rendelkeznek a piacon.

Bejáratott folyamataink vannak rendszerintegrációra, egyedi fejlesztésekre, termékfejlesztésre és supportra, melyeket saját, dedikált infrastruktúránkon futó projekt menedzsment, issue tracking, release management, build, verziókezelő, dokumentációs és tesztelő rendszerekkel automatizálunk.

A nagyfokú automatizáltság egyértelmű, letisztult kommunikációt eredményez az ügyféllel, mely elengedhetetlen az általunk folytatott, gyakran távolról végzett fejlesztési outsourcing tevékenységkez, melyben kollégáinknak egyébként csaknem 20 éves tapasztalata van.