Karrier

Milyen nálunk dolgozni?

Dani, Junior fejlesztő

Egy támogató, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező csapat vagyunk, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy sikeresen, magas minőségben, a legjobb tudásuk szerint a lehető legtöbbet kihozva szállítsák le projektjeiket.

A modern iroda szuper környezetet biztosít a munkához, ami inspiráló és kreatív légkört teremt. Az itt dolgozó munkatársak barátságosak és segítőkészek, ami hozzátesz a munka hangulatához és elősegíti a csapatmunkát. Szuper, hogy van lehetőség részt venni kirándulásokon és oktatásokon, ami lehetőséget ad a csapatépítéshez, a jó hangulathoz és a szakmai fejlődéshez, ami fontos számomra. Összességében a barátságos légkör, a segítőkész munkatársak, a fejlődési lehetőségek és a környezet az ami miatt szeretek a Barrénál dolgozni.

Dávid, Rendszerszervező

A Barrénál több szempont is van, ami miatt jó itt dolgozni. Fontos a munka változatossága. Számos ügyfélnél különféle feladatokkal találkozunk, amelyek gyakran egyedi megoldásokat kívánnak, máskor viszont alkalmazni tudjuk a már bevált módszereket. Összességében ez változatos napi munkát eredményez. A szakmai képzéseken, oktatásokon pedig lehetőség van megtanulni az új technológiákat, módszereket.
A munkahelyi légkör támogató: a kollégák mindig segítenek a szakmai kérdésekben, a cég vezetése pedig rengeteget tesz az ideális munkakörülmények megteremtéséért.
Szintén fontos, hogy kellő rugalmassággal, eredmény-központú hozzáállással dolgozhatunk a feladatainkon, és van beleszólásunk a munkánkat érintő kérdésekbe. A felmerülő ötletek, javaslatok valóban megfontolásra és megvalósításra kerülnek.

Dávid, Rendszerszervező

Azért szeretek a Barrénál dolgozni, mert bármilyen kihívásokkal is nézünk szembe, a jó hangulat és a profi szakmai hozzáállás mindig garantált ebben az összetartó közösségben. Eddig még nem találkoztam olyan feladattal, amit együtt ne tudtunk volna „megugrani”.

Mi vár rád?

Támogató, szakmailag komoly tapasztalattal rendelkező csapat

Extra szabadnapok, rugalmas munkavégzés

Éves szinten 10 nap szakmai oktatási keret

Céges rendezvények, wellbeing program


Milyen módszerrel
dolgozunk?

Belépést követően azonnal a mentoring programban találod magad. Várunk és készülünk az érkezésedre, illetve a számodra kijelölt szakmai mentoroddal egyetértésben összeállítjuk a betanulási tervedet. A szakmai mentornak kiemelt szerepe lesz ebben az időszakban, hiszen ő lesz az, akihez bármikor fordulhatsz, segít téged és bevezet a Barré működésébe, átadja mindazt a tudást a szervezeti kultúráról, amelyre szükséged lehet, valamint támogatja szakmai fejlődésedet is.

A projekteken adódó szakmai feladatokat (DEV – fejlesztés, BA – üzleti elemzés, SA – rendszerszervezés, SE – rendszermérnöki feladatok) nem egyénileg, hanem csapatokban végezzük el. A csapatok összetétele többnyire állandó, egy adott csapat hasonló technológiai vagy üzleti kompetenciájú szakemberekből áll.

Milyen projekteken
dolgozhatsz?

Projektjeink elsősorban a vállalati tartalomkezelés és nagyvállalati adatvagyonkezelés területéről kerülnek ki, megoldásainkat olyan termékek integrálásával állítjuk elő, amelyek piacvezetőek a maguk területén, így általuk olyan unikális technológiai tudásra tehetsz szert, amely bármilyen időszakban, nem várt élethelyzetben is stabil lehetőséget biztosíthat számodra.

Tovább a nyitott pozíciókra


Kapcsolódó blog bejegyzések