IBM Content Manager OnDemand (CMoD)

Tartalomkezelés IBM alapokon

Az IBM Content Manager OnDemand (CMoD) egy olyan szoftvermegoldás, amely lehetővé teszi a szervezetek számára az üzleti dokumentumaik és információik tárolását, kezelését és elérését. A szoftver megkönnyíti a dokumentumkezelést és az információ tárolását, ezáltal segít az adatokhoz való könnyebb hozzáférésben és azok megosztásában az egész szervezetben.

A termék fontos jellemzője, hogy nagy adatmennyiség kezelésére képes. A szervezetek egy központi tárolóhelyre mentik a dokumentumaikat, képeiket és más tartalmakat, amelyek így elérhetők a szervezet alkalmazottai részére. Ez javítja az együttműködést és növeli a hatékonyságot, mivel a felhasználóknak nem kell többé keresniük a tartalmakat különböző rendszerekben és platformokon.

A jogosultsági rendszer segítségével megvédhetők az érzékeny adatok, illetve információk a jogosulatlan hozzáférésektől. Az adatok biztonságos tárolásához szerepet játszanak:

  • a szerepkörön alapuló hozzáférések,
  • az adatok titkosítása, valamint
  • más biztonsági funkciók is.

Az IBM Content Manager OnDemand (CMoD) skálázható, valamint az igényeknek megfelelően testreszabható, legyen szó kisvállalkozásról vagy nagyvállalatról. Ezenkívül könnyen integrálható más vállalati rendszerekkel, például ügyfélkapcsolati menedzsment (CRM) szoftverekkel és vállalati erőforrás-tervező (ERP) rendszerekkel.

A Barré Technologies Zrt. közreműködésével Szlovénia egyik vezető bankjánál a meglévő IBM Mainframe-en telepített IBM Content Manager OnDemand és IBM Content Manager rendszerekben tárolt tartalmak kerültek migrálásra UNIX-os környezetbe telepített IBM Content Manager OnDemand rendszerbe. A Mainframe CM – UNIX CMoD migráció saját fejlesztésű migrációs alkalmazással került megvalósításra. A migráció előtt a Content Manager adatmodell kinyerésre és konvertálásra került CMoD formátumúra, majd betöltésre került a UNIX CMoD rendszerbe.

Szeretnél többet tudni?

Írj nekünk üzenetet!