IBM Datacap

Dokumentumok automatizált képi elemzése

Az IBM Datacap egy átfogó adatrögzítési és dokumentumfeldolgozási megoldás, amely tökéletes megoldás arra, hogy automatizáljuk több forrásból (például papíralapú dokumentumokból, faxokból,
e-mailekből és elektronikus űrlapokból) származó tartalom rögzítésének és kezelésének folyamatát. Ez a vállalati szintű megoldás ideális olyan vállalkozások számára, amelyeknek nagy mennyiségű adatot és dokumentumot kell kezelniük, racionalizálniuk kell a munkafolyamatokat, és csökkenteniük kell a kézi feldolgozást.

Több iparági területen is bevezettük ezt az alkalmazást papír és elektronikus adatok feldolgozásához.

  1. Bank: Szerződések, egyéb dokumentumok.
  2. Energiaipar: Számlák érkeztetése.
  3. Gyógyszeripar: Mérőműszerek hitelesítő jegyzőkönyv digitalizálása és feldolgozása.
  4. Közigazgatás: Tervrajzok, Műszaki dokumentumok.

Az IBM Datacap alkalmazás számos olyan funkciót és előnyt kínál, amelyek segítségével a szervezetek javíthatják dokumentumkezelési képességeiket. Ezek közé tartoznak a következők:

  1. Automatizált adatrögzítés: Az IBM Datacap képes adatokat rögzíteni különböző forrásokból, beleértve a papíralapú dokumentumokat, faxokat, e-maileket és elektronikus űrlapokat. Fejlett felismerési technológiákat, például optikai karakterfelismerést (OCR), intelligens karakterfelismerést (ICR) és vonalkódfelismerést használ a dokumentumokból történő adatkivonáshoz és az adatbevitel automatizálásához.
  2. Intelligens dokumentumosztályozás: Fejlett dokumentumosztályozási képességekkel rendelkezik, amelyek automatikusan azonosítják és osztályozzák a különböző típusú dokumentumokat, például számlákat, megrendeléseket és szerződéseket. Ez a funkció segít a vállalkozásoknak javítani a dokumentumok továbbítását és feldolgozását azáltal, hogy a dokumentumokat automatikusan a megfelelő munkafolyamatokhoz és munkatársakhoz irányítja.
  3. Áramvonalas dokumentumfeldolgozás: Az IBM Datacap képes automatizálni a dokumentumok feldolgozását azáltal, hogy automatikusan a megfelelő munkafolyamathoz irányítja őket, validálja az adatokat, és integrálja az információkat az üzleti alkalmazásokba. Ez a funkció segít a vállalkozásoknak a kézi feldolgozás csökkentésében és a pontosság javításában.
  4. Rugalmas integráció: Úgy tervezték, hogy az üzleti alkalmazások széles körével integrálható legyen, beleértve a tartalomkezelő rendszereket, ERP-rendszereket és a CRM-rendszereket egyaránt. Ez a funkció lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy racionalizálják dokumentumkezelési folyamataikat és javítsák általános munkafolyamataikat.
  5. Robusztus biztonság: Fejlett biztonsági funkciókat kínál az érzékeny adatok és dokumentumok védelme érdekében. Szerepalapú hozzáférés-szabályozást, titkosított adatátvitelt és biztonságos ellenőrzési nyomvonalakat biztosít az adatvédelem és az iparági szabályozásoknak való megfelelés biztosítása érdekében.
  6. Skálázhatóság: Nagy mennyiségű adat és dokumentum kezelésére tervezték, így minden méretű vállalkozás számára alkalmas. Naponta több millió dokumentumot képes feldolgozni, valamint több felhasználót és helyszínt támogat.

Kapcsolódó megoldások

Mérőhitelesítés

Tömeges mérőhitelesítés, papírtologatás nélkül

Bővebben

Szerződéstár

Minden szerződés könnyen kereshető

Bővebben


Kapcsolódó iparágak

Energiaipar

Barré megoldások erőművek, DSO-k és TSO-k számára

Bővebben

Gyógyszeripar

Kínálatunk gyógyszergyárak számára

Bővebben

Közigazgatás és kormányzat

Barré megoldások a közigazgatási intézményekben

Bővebben

Bank és pénzügyi szektor

Barré megoldások bankok, biztosítók, hitelgarancia biztosítók számára

Bővebben

Szeretnél többet tudni?

Írj nekünk üzenetet!