Grill és Chill: Céges Nyárindító

Máté Gergely 2024. 05. 30. Team building

A Római-parton ismét a jókedvé volt a főszerep, ahol cégünk megrendezte a szokásos nyárindító grillezős és sörözős estéjét. Az eseménynek hagyományosan a Két Rombusz adott otthont.

A rendezvény már évek óta az egyik legjobban várt közösségi esemény cégünk életében. A Két Rombusz, helyszínként, állandó választásunk, hiszen itt minden adott a tökéletes estéhez: „Föld, (friss) Levegő, Tűz és Víz”, ami kiváló alapot biztosít a kötetlen, vidám időtöltéshez. Az időjárás most nem volt túl kegyes hozzánk, idén is megáztunk, ahogy eddig szinte minden évben, azonban a jó hangulatot ez sem tudta elrontani. A társaság remek volt, és mindenki kiválóan érezte magát.

Az este folyamán Levi, aki már tavaly is bizonyította tehetségét, ismét remekelt a grill mellett. Finom húsokat, grillkolbászt és sajtot sütött. Emellett változatos és ízletes saláták is kerültek az asztalra, így mindenki megtalálhatta a kedvére való fogást.
Segítőkész, cukrász tehetséggel (is) megáldott kollegáink pedig biztosították, hogy édességből se szenvedjünk hiányt.

Már most alig várjuk a jövő évi nyárindítót, remélve, hogy talán akkor végre szárazak maradunk – de ha mégsem, most már biztosak vagyunk benne, hogy a hangulatot az eső sem tudja majd tönkretenni.