BARRÉ önkiszolgáló BI

BARRÉ önkiszolgáló BI

Friss elemzések szerint napjainkban a nagyvállalatok versenyképessége, illetve a költségvetési szervezetek működési hatékonysága jelentős mértékben azon múlik, hogy mennyire tudják kihasználni, értékké formálni a számukra rendelkezésreálló adattömeget. Kiemelten igaz ez a pénzintézetekre, bankokra és biztosítókra, ahol az üzleti tevékenység szinte teljes egészében informatikai megoldásokon alapul. A pénzügyi tranzakciók során felhalmozódó adatok üzleti értékké formálására egyre kevesebb idő áll rendelkezésre, a fokozódó versenypiaci időnyomás miatt. A pénzügyi elemzők, döntéshozók, banki ügyintézők számára az igény felmerülését követően szinte azonnal adat alapú válaszokra van szükségük. Egyre erősebb igény jelentkezik az üzleti felhasználók számára közvetlenül felhasználható, az iparági specialitásokat kiterjedten kezelő, önkiszolgáló módon és könnyen kezelhető adatelemző rendszerekre.

Csapatunk közigazgatásban működő sok intézményes központi jelentéskészítő rendszer adattárházának tervezésében és megvalósításában, energiaipari nagyadattárház modellezési-, tervezési- és kivitelezési munkáiban, létesítmény menedzsment kezelő rendszer adattárházi megoldásainak zöldmezős létrehozásában, valamint nagybanki adatbázisok deperszonalizációs- és anonymizálási feladataiban megszerzett tapasztalataira alapozva saját önkiszolgáló BI csomagot állított össze elsősorban pénzintézeti partnerei számára. Önkiszolgáló BI rendszerünk segítségével partnereink:

  • Gyorsíthatják döntéshozatali folyamataikat,
  • Növelhetik költséghatékonyságukat
  • Javíthatják az ügyfél élményt
  • Javíthatják kockázatkezelési módszereiket.

A BARRÉ megoldása szoros integrációt biztosít az üzleti rendszerek adatbázisaival, szigorú biztonsági protokollokat követ, hogy megvédje az érzékeny ügyfél adatokat, valamint felhasználóbarát, bárhonan elérhető WEB-es felületet biztosít, amely minimális képzést igényel és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén navigáljanak az adatok között. Az önkiszolgáló BI megoldás testre szabható a BARRÉ által kínált modulok használatával, melyekből a teljesség igénye nélkül az alábbiak adnak ízelítőt:

  • Ügynök teljesítmény KPI dashboard
  • Szabályozói megfelelőségi jelentések,
  • Ügyfél elvándorlás elemzés,
  • Pénzügyi visszaélés elemzések,

Megoldásunk keretrendszer jellegű, így tovább bővíthető egyedi elemzési igények kiszolgálását célzó újabb adatpiacokkal vagy akár mesterséges intelligenciát tartalmazó felhasználói interakciókat elősegítő modulokkal.

Szeretnél többet tudni?

Írj nekünk üzenetet!