Online borkóstoló és karácsonyi vacsora

Máté Gergely 2020. 12. 15. Team building

A Covid19 járvány idén sajnos a Barré szokásos évi két csapatépítő alkalmát is érintette. Mivel személyes összejövetelre nem volt lehetőség, így két virtuálisan megrendezett eseményre került sor: online borkóstolóra és karácsonyi vacsorára. Előbbit a Thummerer pincészet segítségével sikerült megvalósítanunk, akik fejenként 5 üveg bort és egy sajttálat küldtek minden Barrés dolgozónak, majd az esti Teams-es csapatépítőre csatlakozott hozzánk a pincészet borásza, és az alapító Thummerer Vilmos unokája, Hegedűs Anett is. Nagyon jó hangulatban telt az este, sok bor fogyott, és hála Anettnek, az összes felmerülő kérdésünkre választ kaptunk.

A karácsonyi vacsora finom ízeit és jó hangulatát pedig a Trófea étteremnek és a Dumaszínház két fellépőjének, Badár Sándornak és Janklovics Péternek köszönhettük. Utóbbiak több mint egy órán keresztül szórakoztattak bennünket, humorosan és könnyedén áthidalva az élő közönség hiánya és a technika okozta akadályokat.

Mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat, de azért reméljük, jövőre visszatérhetünk a hagyományos, személyes csapatépítőkhöz.:)