Projektzáró rendezvény

Jakó Niki 2023. 07. 17. Team building

Az elmúlt időszakban három jelentős projektünket is sikerrel zártuk egyik nagyvállalati ügyfelünknél. A siker megünneplésének helyszínéül az etyeki Chefparade Country-t választottuk, és nem bántuk meg!

Chefparade rendezvényen többen jártunk már, az etyeki helyszín azonban mindannyiunknak újdonságként hatott. Csodás környezetben, zöldellő lugasok alatt vehettünk részt egy borkóstolón, melyet a szomszédos Hernyák Birtok borásza tartott.

Öt különböző, finomabbnál finomabb bort ízleltünk meg érdekes történeteket hallgatva. Ezután Bogi, a séf négy csapatra osztott bennünket, és kihirdette, hogy melyik csapat melyik fogást fogja elkészíteni. A piros csapatnak jutott a kolbászmorzsás lecsókrémleves, míg a kékek a sült kacsacombon és a narancsos párolt lilakáposztán dolgoztak. A bordó kötényesek gombapörköltet főztek galuskával, a fehér csapat pedig desszertnek almáspitét sütött.

A főzés igazi csapatmunkát igényelt, melyből mindenki kivette részét. A mindennapi irodai munkához hasonlóan a jókedv és a humor sem maradhatott el, így került majdnem lilakáposzta az almáspitébe (de a szemfüles fehér csapat végül időben kiszúrta a turpisságot). Nagyon élveztük a főzést, de ami utána jött, azt még jobban vártuk: elfogyasztottuk az elkészült finomságokat. Bár nem volt a koncepció része, de a fogások pontozásával még izgalmasabbá tettük az estét. A verseny nagyon szorosra sikeredett, de végül úgy döntöttünk, mindenki győztesnek számít, hiszen egy szuper estét töltöttünk el együtt ízletes ételek és italok társaságában.

Köszönjük az etyeki Chefparade-nak és a Hernyák Birtoknak, reméljük, mihamarabb visszatérünk!