Simonyi Konferencia

Máté Gergely 2024. 03. 25. Céges fejlődésünk

Bartha Tamás, a Barré Technologies vezérigazgatója, sikeres előadást tartott a „IBM WatsonX.ai, a jó munkásember” címmel, a XXI. Simonyi konferencián, melyet 2024. március 9-én tartottak a Budapesti Műszaki Egyetem I. épületében.

Az előadás során Bartha Tamás kiemelte az AI gyakorlati- és üzleti alkalmazhatóságát, valamint a WatsonX.ai által kínált új lehetőségeket. Az élő demó lehetővé tette a közönség számára, hogy személyesen tapasztalják meg az AI technológia erejét és potenciálját. Az előadás nem csupán információkat közölt, hanem egy vitaindító esemény is volt, mely során felvetődött a kérdés: Mire képes valójában és mire biztosan nem a generatív AI technológia, mely területeken nyújt hatékony segítséget?

Az előadása rávilágított arra, hogy az AI technológia nem csupán egy eszköz, hanem egy olyan erőforrás, amely segíthet a vállalatoknak növelni hatékonyságukat és versenyképességüket a digitális korszakban..

A rendezvényt cégünk is támogatta szponzorként, kiállító standunknál a nemrégiben még a BME folyosóit koptató fiatal kollégáink játékokkal, fánk fallal és nyereményekkel várták az érdeklődő egyetemistákat.

Büszkék vagyunk arra, hogy fiatal kollégáink aktívan részt vettek az eseményen. Bízunk benne, hogy az érdeklődő hallgatók közül hamarosan új csapattagok kerülnek vállalatunkhoz!