Step4fit Challenge

Hegedüs Patrik 2023. 05. 27. Team building

A mai rohanó világban, amikor a stressz és az egész napos ülő életmód szerves része az életünknek, különösen fontos, hogy időt szánjunk testünk egészségének megőrzésére. Így, hogy közeleg a nyár és remélhetőleg vele együtt a jó idő is, a legjobb választás, ha kimozdulunk a szabadba egy kis mozgásra.

A Barrénál kiemelten fontos a munkatársak egészségének védelme, így a magán egészségbiztosításon túl, áprilisban Step4fit Challenge-el hívtuk fel a figyelmet a sport- és mozgástudatos életmód fontosságára.

A kihívás során arra bátorítottunk mindenkit, hogy a mindennapokban minél több lépést tegyen meg, és ezzel együtt javítsa a saját fizikai és mentális egészségét. Emellett lehetőséget biztosítottunk arra is, hogy részt vehessünk egy izgalmas versenyben a kollégákkal együtt, ahol a legtöbb lépést összegyűjtő csapat díjazásban részesült.

Gratulálunk a kihívásban résztvevő csapatoknak, hiszen mindegyikük nagyon lelkes és aktív volt, együtt összesen 2.119.171 lépést gyűjtöttünk össze!

A nyeremény sem maradt el, hiszen az egészségtudatos életmód szellemében a 2023-as atlétikai világbajnokságra szóló belépőjegyekkel jutalmaztuk a legaktívabbakat.