Team building

Máté Gergely 2021. 09. 21. Team building

Idén ősszel végre újra lehetősége nyílt a Barrés csapatnak a szokásos csapatépítő kirándulások megszervezésére. Bemelegítésként egy egynapos program keretében Airsoft küzdelemben vehettek részt az érdeklődők, ami jól megizzasztott mindenkit.

Ezután szeptember közepén egy nagyobb volumenű kirándulásra indultunk a miskolctapolcai Avalon parkba, ahova elkísért bennünket a Nova és a Nova HR cég is. A háromnapos csapatépítő alatt kipróbálhattuk az íjászkodást és a lézerharcot, szabadulhattunk szobákból fejtörőket megoldva, illetve egy szoros küzdelemben az is kiderült, ki a csapat legjobb gokart versenyzője. A programok közben élvezhettük az Avalon park színvonalas wellness részlegét és válogathattunk a finomabbnál finomabb ételek és italok közül is. Nagyon jól éreztük Magunkat!

Alig várjuk a következő csapatépítőt, amire december elején, Eger környékén kerül majd sor. A háromnapos kirándulás során Noszvaj, Demjén és Egerszalók vidékét járjuk majd be gasztronómiai és kulturális programok keretében. Esténként pedig bárki megcsillogtathatja főzőtudományát a bogrács mellett. 🙂