Általános jóváhagyási folyamat

Nem kell többé aláírókönyv

Az Általános jóváhagyási folyamat egy tipikus jóváhagyási lépéssort nyújt vállalatok (kis-, közép – és nagyvállalatok, intézmények) számára, ahol üzletág, terület és szervezeti egység specifikusan testreszabhatók a különböző folyamatlépések, valamint a végrehajtás során keletkező aláírt dokumentumok egy központi, egységes dokumentumtárba kerülnek tárolásra. A felhasználók szerepkör alapon érhetik el a rendszert.

A megoldás lefedi az egyes jóváhagyási folyamatsémák szerkesztését, valamint a jóváhagyás és az aláírás folyamatát akár több körben is, beleértve a jóváhagyott dokumentumok hitelesített, elektronikus aláírását, illetve egységes, központi dokumentumtárba történő tárolását.

Kiemelt képességek

Az alkalmazás általános jóváhagyási képességein (séma szerkesztés, dokumentumfeltöltés, jóváhagyás) túl az alábbi tulajdonságokat ajánljuk kiemelten partnereink figyelmébe:

  • Különböző jóváhagyási sémák testreszabhatósága, így külső technikai beavatkozás nélkül lehetőség van különböző jóváhagyási folyamatok beállítására.
  • Különböző dokumentumtípusok beállítása az egyes jóváhagyási folyamatokhoz, így külső technikai beavatkozás nélkül adhatók meg a jóváhagyás során feltölthető dokumentumtípusok.
  • A jóváhagyott dokumentumok hitelesített, elektronikus aláírással történő ellátása.
  • E-mail értesítések küldése az aláírandó feladatok érkezéséről, így a folyamatok ügyintézési ideje csökkenthető.
  • Aláírt, jóváhagyott dokumentumok tárolása egy egységes, központi dokumentumtárba elektronikusan.
  • A dokumentumok elektronikus példányainak könnyű, egyszerű kereshetősége, mely gyorsabban biztosít eredményt az ügyintézők számára.

Technológia

Megoldásunk minden elemében az IBM professzionális nagyvállalati háttérrendszereire épül, így az üzleti folyamatok kezelése az IBM Business Automation Workflow (BAW) komponens, a dokumentummenedzsment feladatok pedig az IBM FileNet keretrendszerében lettek megvalósítva. A megoldásunk működéséhez ezekre a szoftverekre feltétlenül szükség van. Ezek biztosítják a folyamatos rendelkezésre állást, a nagy működési biztonságot, a skálázhatóságot és a monitorozhatóságot.

A vállalati igények szerint testreszabható egységes, célirányos webes felületek növelik a vezetett felhasználói munkavégzés hatékonyságát, segítik az üzleti folyamatok sikeres és időben történő lefutását.


Kapcsolódó technológiák

IBM Business Automation Workflow (BAW)

Üzleti folyamatkezelés digitálisan, IBM technológiákkal

Bővebben

IBM Filenet & Content Navigator

Dokumentumalapú tartalomkezelés A-Z-ig, IBM technológiákkal

Bővebben


Kapcsolódó iparágak

Energiaipar

Barré megoldások erőművek, DSO-k és TSO-k számára

Bővebben

Gyógyszeripar

Kínálatunk gyógyszergyárak számára

Bővebben

Bank és pénzügyi szektor

Barré megoldások bankok, biztosítók, hitelgarancia biztosítók számára

Bővebben

Szeretnél többet tudni?

Írj nekünk üzenetet!