Új irodába költöztünk

2019 szeptemberétől új címünk: Budapest, Soroksári út 34, 1095. Az A. kategóriás besorolású Haller Gardens irodaház komplexum  F. lépcsőházának teljes 5. emeletét belaktuk. A 677 négyzetméteres, 80 munkatárs befogadására alkalmas iroda nem csak munkatársaink, de üzleti partnereink és ügyfeleink számára is modern munkakörnyezetet biztosít.   

Irodánk tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető. Ügyfeleink és üzleti partnereink számára vendég parkolók is rendelkezésre állnak.
 

IBM Oktatási partnerség

  A Barré Technologies hivatalos IBM oktatópartner

Cégünk 2019 szeptemberében hivatalos IBM oktatópartneri minősítést szerzett. Szakképzett tréner kollégáink tantermi oktatások keretében hivatalos IBM tananyagok és IBM laborgyakorlatok felhasználásával tartanak kurzusokat.

 

Barré a Musikmesse-n!

A németországi Frankfurt-ban megrendezendő Musikmesse minden a zenéről szól. Vagy talán mégsem? Mára a zeneipar elképzelhetetlen informatikai eszközök nélkül, a hagyományos számítógépes rendszerek mellett azonban mára már az okostelefonok is újabb és újabb feladatokat képesek ellátni a szakmában.

A kiállítás megtekintése mellett találkozunk egy újdonsult hangszergyártó partnerünkkel. Kövesse honlapunkon az eseményeket, nemsokára érdekes bejelentésnek lehet tanúja!

Barré a CeBIT-en!

Kétfős küldöttséget indítottunk a minden évben hagyományosan a németországi Hannover-ben rendezett CeBIT-re, Európa legnagyobb informatikai kiállítására. Két nap alatt lehetőségünk lesz a minket is érintő – Android, ECM, Workflow – trendek testközelből történő feltérképezésére.

Mindemellett abban is reménykedünk, hogy új kapcsolatokat építhetünk ki a hasonló technológiákban érdekelt partnerekkel.