Csapatépítő

A jó idő beköszöntével csapatunk egyik hétköznap délután megcélozta a már jól bevált Két Rombusz kerthelyiségét, és grillezéssel, evéssel-ivással ünnepeltük az idei év sikereit. A Római-parti vendéglátóhelyiség udvarán különféle húsokat és zöldségeket sütöttünk, beszélgettünk, köszöntöttük újonnan érkezett munkatársainkat. Reméljük, ők is jól érezték magunkat, ezúton is üdvözöljük őket Nálunk!

 

Új szerverek

A Barré csapata új fizikai szervereket vásárolt, az összes tárhelyet SSD-re cseréltük. A korábbi VMware virtualizációs környezetről, oVirt virtualizációs környezetre váltottunk. A csapat februárban többnyire munkaidőn kívül (az éles rendszerek miatt) sikeresen és problémamentesen migrálta az összes virtuális szervert az új környezetre.

Farsang

A Barrénál fontosnak tartjuk az irodai jó hangulat megteremtését, amihez jó alkalmat teremtenek a különböző ünnepek, hagyományok. Farsang alkalmából ünnepi díszbe öltöztettük az irodát, munkatársainknak pedig jelmezversenyt hirdettünk. Reggelire fánk fogadott minket, illetve vicces fejdíszek, amiket azok is szívesen hordtak, akiknek beöltözni nem volt lehetőségük. smiley

 

Noszvaji csapatépítő

A Barré csapata az idei év második csapatépítő kirándulása alkalmából Egerbe látogatott. A szállásunk Noszvajon, a Nomád Hotelben volt, ahol egy hatfogásos libavacsorában és borkostolóban, valamint második este egy bográcsozásban is részünk volt. Sétáltunk az egri várban és környékén, és finomat ettünk a HBH sörházban. Köszönjük szépen a szervezést smiley

Gyümölcsnap

Ha szerda, akkor gyümölcsnap! :)

Irodánkba minden héten friss gyümölcsök és gyümölcslevek érkeznek kollégáink részére, amiket mindenki előszeretettel fogyaszt. Nem is telik sok időbe, hogy elfogyjon minden :)

 

Team building

Idén ősszel végre újra lehetősége nyílt a Barrés csapatnak a szokásos csapatépítő kirándulások megszervezésére. Bemelegítésként egy egynapos program keretében Airsoft küzdelemben vehettek részt az érdeklődők, ami jól megizzasztott mindenkit.

Ezután szeptember közepén egy nagyobb volumenű kirándulásra indultunk a miskolctapolcai Avalon parkba, ahova elkísért bennünket a Nova és a Nova HR cég is. A háromnapos csapatépítő alatt kipróbálhattuk az íjászkodást és a lézerharcot, szabadulhattunk szobákból fejtörőket megoldva, illetve egy szoros küzdelemben az is kiderült, ki a csapat legjobb gokart versenyzője. A programok közben élvezhettük az Avalon park színvonalas wellness részlegét és válogathattunk a finomabbnál finomabb ételek és italok közül is. Nagyon jól éreztük Magunkat!

Alig várjuk a következő csapatépítőt, amire december elején, Eger környékén kerül majd sor. A háromnapos kirándulás során Noszvaj, Demjén és Egerszalók vidékét járjuk majd be gasztronómiai és kulturális programok keretében. Esténként pedig bárki megcsillogtathatja főzőtudományát a bogrács mellett. smiley

Csapatépítő

Idáig a legtöbb esetben online volt lehetőség programokra, ezután már 1-1 napos offline rendezvényt is tudtunk tartani, ezeket is mindannyian nagyon élveztük, de már rendkívül várjuk, hogy több napos eseményre is együtt elmehessünk. A korlátozások utáni első csapatépítőnk szeptemberben megrendezésre kerül, ahol 3 napra elutazunk Miskolctapolcára az Avalon Parkba. A csapatépítő programok mellett a szabadidőnkben lehetőségünk lesz strandolni, gokártozni, hogy kipihenve egy még jobban összeszokott csapatként térhessünk vissza az irodába.

 

Offline csapatéítő

2021.06.03-án megrendezésre került az első offline eseményünk. A két rombuszban a Római parton találkoztunk először hosszú idő után. A sok új kollégával, akik a pandémia alatt csatlakoztak hozzánk megismerkedhettünk személyesen is. Az este felszabadult, jó hangulatban telt, néhány korsó jó sör, bor, pálinka és nagyon finom grill ételek kíséretében.

 

IBM szoftverek és kapcsolódó szolgáltatások közbeszerzési keretmegállapodása

2021 19. hetében lezárult a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. központosított közbeszerzési eljárása, melynek keretein belül megszületett az IBM szoftverek és kapcsolódó szolgáltatások közbeszerzési keretmegállapodása „Meglévő IBM licencek bővítése (ILIC20)” néven. 
Örömmel tudatjuk, hogy a Barré Technologies Zrt. IBM Szoftver közbeszerzési partner lett az Inter-Computer Informatika Zrt. vezette konzorcium tagjaként.

A keretmegállapodás és mellékletei, valamint a keretmegállapodással kapcsolatos részletes adatok a DKR-ben, a „Közbeszerzési adatok – Keretmegállapodások” menüpont alatt a DKM01ILIC20 keretmegállapodás adatlapján,
a keretmegállapodás megkötésére irányuló közbeszerzési eljárás releváns dokumentumai pedig az eljárás adatlapján megtalálhatók.

Sörkóstoló

Május 6-án megrendezésre került remélhetőleg az utolsó offline programunk, aminek a keretein belül különféle söröket kóstolhattunk, nem csak az ízekkel ismerkedhettünk, de betekintést nyerhettünk a készítésének, történelmének a hátterébe is Zola vezetésével a RothBeer alapítójával. Június 3-án már személyesen is találkozhatunk a Római parton néhány sör elfogyasztása során.

 

Kvíz est

 

Munkatársainkkal a Home Office ideje alatt is igyekszünk közös programokat szervezni, még ha ezek most csak online valósulhatnak is meg. Ilyen volt az április elejei Quiz Night is, ahol Takács Péter játékmester segédkezése mellett mérhették össze tudásukat a kollégák. Az online kvíz során változatos kérdésekre kellett válaszolni, és többek között kreativitásra, lexikális tudásra, logikára és gyorsaságra is szükség volt. Az első három helyezett értékes nyereményben részesült.

Gratulálunk nekik! smiley

Medicover egészségbiztosítás

2021. január elsején a Barré Technologies Zrt. csatlakozott a Medicover magán egészségbiztosítóhoz, így munkatársaink számára lehetővé vált, hogy ezen keresztül vegyék igénybe a vállalati egészségbiztosítás által kínált komplex egészségügyi szolgáltatásokat. Így kollégáink gyorsan és egyszerűen férhetnek hozzá a magas színvonalú egészségügyi ellátáshoz.  smiley

 

Zrt.-vé alakultunk!

A Barré Technologies Kft. 2021. január elsejétől Zártkörűen Működő Részvénytársaságként, Zrt.-ként folytatja munkáját, így a cég hivatalos neve Barré Technologies Zrt.-re módosul. A további megváltozott adatok (cégjegyzékszám, adószám) a Kapcsolat menüpont alatt megtekinthetők. 

Online borkóstoló és karácsonyi vacsora

A Covid19 járvány idén sajnos a Barré szokásos évi két csapatépítő alkalmát is érintette. Mivel személyes összejövetelre nem volt lehetőség, így két virtuálisan megrendezett eseményre került sor: online borkóstolóra és karácsonyi vacsorára. Előbbit a Thummerer pincészet segítségével sikerült megvalósítanunk, akik fejenként 5 üveg bort és egy sajttálat küldtek minden Barrés dolgozónak, majd az esti Teams-es csapatépítőre csatlakozott hozzánk a pincészet borásza, és az alapító Thummerer Vilmos unokája, Hegedűs Anett is. Nagyon jó hangulatban telt az este, sok bor fogyott, és hála Anettnek, az összes felmerülő kérdésünkre választ kaptunk.

A karácsonyi vacsora finom ízeit és jó hangulatát pedig a Trófea étteremnek és a Dumaszínház két fellépőjének, Badár Sándornak és Janklovics Péternek köszönhettük.  Utóbbiak több mint egy órán keresztül szórakoztattak bennünket, humorosan és könnyedén áthidalva az élő közönség hiánya és a technika okozta akadályokat.

Mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat, de azért reméljük, jövőre visszatérhetünk a hagyományos, személyes csapatépítőkhöz.:)

    

 

Megújult az irodánk!

Falfestéssel, világító logókkal és egyéb új design elemekkel gazdagodott a Haller Gardens irodaház ötödik emeletén található irodánk. Vendégeink immár semmiképp sem téveszthetik el az irányt, hiszen a liftből kilépve egyből tükörmatricás logónk fogadja őket. Az egyedi technikával készült falfestés fiatalos, modern hangulatot kölcsönöz munkahelyünknek. Emellett újabb fotelek és egyéb ülőalkalmatosságok, íróasztalok, meeting point-ok kerültek kialakításra a még hatékonyabb munkavégzés érdekében. Aki pedig egy-egy hosszabb munkanap után (vagy közben...) kikapcsolódásra vágyna,  két szoba közül is választhat, attól függően: csocsózni vagy PS-ezni lenne épp kedve. Bízunk benne, hogy partnereink a vírushelyzet elmúltával személyesen is minél hamarabb megtekinthetik!

Új irodába költöztünk

2019 szeptemberétől új címünk: Budapest, Soroksári út 34, 1095. Az A. kategóriás besorolású Haller Gardens irodaház komplexum  F. lépcsőházának teljes 5. emeletét belaktuk. A 677 négyzetméteres, 80 munkatárs befogadására alkalmas iroda nem csak munkatársaink, de üzleti partnereink és ügyfeleink számára is modern munkakörnyezetet biztosít.   

Irodánk tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető. Ügyfeleink és üzleti partnereink számára vendég parkolók is rendelkezésre állnak.
 

Barré a Musikmesse-n!

A németországi Frankfurt-ban megrendezendő Musikmesse minden a zenéről szól. Vagy talán mégsem? Mára a zeneipar elképzelhetetlen informatikai eszközök nélkül, a hagyományos számítógépes rendszerek mellett azonban mára már az okostelefonok is újabb és újabb feladatokat képesek ellátni a szakmában.

A kiállítás megtekintése mellett találkozunk egy újdonsult hangszergyártó partnerünkkel. Kövesse honlapunkon az eseményeket, nemsokára érdekes bejelentésnek lehet tanúja!

— 20 Tételek oldalanként
17 tétel megjelenítése.
Nikolett Jakó
Bejegyzések: 15
Csillagok: 0
Dátum: 2022.05.09.
János Prikk
Bejegyzések: 2
Csillagok: 0
Dátum: 2019.10.18.
Tamás Bartha
Bejegyzések: 2
Csillagok: 0
Dátum: 2014.03.11.